Problematika vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti - Fendrych, David (2012)
Tato práce v teoretické části vymezuje obecné definice z oblasti řízení lidských zdrojů a zabývá se procesem podnikového vzdělávání. V praktické části této práce dochází k analýze procesu vzdělávání ve společnosti Československá obchodní banka a.s. Cílem práce je přinést ucelený pohled na tento proces vzdělávání a předložit návrhy a doporučení pro jeho zefektivnění