Problematika vzdělávání zaměstnanců ve vybrané společnosti - Fendrych, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Kozlová, Taťána (2012)
Tato práce v teoretické části vymezuje obecné definice z oblasti řízení lidských zdrojů a zabývá se procesem podnikového vzdělávání. V praktické části této práce dochází k analýze procesu vzdělávání ve společnosti Československá obchodní banka a.s. Cílem práce je přinést ucelený pohled na tento proces vzdělávání a předložit návrhy a doporučení pro jeho zefektivnění
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: vzdělávání zaměstnanců; kvalitativní výzkum; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employee training and education; qualitative research; master's theses