Strategie volby kroku a jeho délky u vybraných metod vnitřního bodu - Matoušová, Hana; Černý, Michal; Rada, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá alogoritmem metod vnitřního bodu, používaného pro řešení úloh lineárního programování
Vedoucí práce: Michal Černý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses