Specifika obchodu a podnikání v Indonésii - Mašková, Petra; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Krčál, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce pojednává o podnikání v Indonésii, popisuje stav indonéské ekonomiky a nabízí tipy pro případné zahraniční investory.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses