Komunikační kampaň na vybraný produkt - Janouchová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Kincl, Tomáš, 1979- (2012)
Diplomova prace se zameruje na vyznam marketingového výzkumu spotrebitelu, který byl získán pomocí samostatného dotazníkového setrení u predpokládané cílové skupiny. Výzkum byl proveden ve spolecnosti Curaden Czech s.r.o. a na základe jeho finálního vyhodnocení byla zpracována marketingová kampan, která byla v následujícím roce zapojena jako nová aktivita do marketingového plánu. Marketingová kampan byla vyuzita pro postupné obeznámení a získání nového prodejního kanálu, ordinace stomatologu a dentálních hygienistek
Vedouci práce: Taťána Kozlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: marketingová komunikace; marketingový výzkum; reklamní kampaně; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; communication in marketing; marketing research; advertising campaigns; master's theses