Podnikatelský plán - Novotná, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Bošková, Monika (2012)
Zpracování podnikatelského plánu konkrétní firmy, provedení ekonomického hodnocení metodou finanční analýzy
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: podnikatelské projekty; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; PEST analýza; Porterův model 5 konkurenčních sil; diplomové práce; business planning; financial analysis; master's theses