Komparace zdanění motorových vozidel v zemích EU - John, Jiří; Láchová, Lenka, 1959-; Matějka, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce se zabývá komparací zdanění motorových vozidel v Evropské unii. Hlavním cílem práce je popsat jednotlivé daně týkající se automobilů, porovnat výši těchto daní v rámci Evropské unie a systém zdanění motorových vozidel přiblížit na několika vybraných státech Evropské unie. V závěru práce je hodnocen vliv harmonizace na zdanění automobilů.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses