Hospodářské vztahy mezi Českou republikou a Indií s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Hančáková, Aneta (2012)
Cílem této diplomové práce práce je představit indický trh českým obchodníkům, ale i širší veřejnosti. Předkládaná práce má pomoci odpovědět na otázky, jaké jsou příležitosti a hrozby indického trhu, jak ovlivňuje jednání s indickými obchodními partnery jejich kultura a zdali je indický trh perspektivním trhem pro české exportéry a investory.