Hospodářské vztahy mezi Českou republikou a Indií s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem - Hančáková, Aneta; Müllerová, Františka, 1948-; Hrubec, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této diplomové práce práce je představit indický trh českým obchodníkům, ale i širší veřejnosti. Předkládaná práce má pomoci odpovědět na otázky, jaké jsou příležitosti a hrozby indického trhu, jak ovlivňuje jednání s indickými obchodními partnery jejich kultura a zdali je indický trh perspektivním trhem pro české exportéry a investory.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses