Mimorozpočtové fondy v systému veřejných financí - Valtr, Jan; Izák, Vratislav, 1941-; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Předkládaná diplomová práce pojednává o prostředí veřejných účelových mimorozpočtových fondů jako o jednom ze segmentů veřejných financí. Zařazení mimorozpočtových fondů do systému veřejných rozpočtů a vztahů mezi nimi, institucionální uspořádání mimorozpočtových fondů, přehled jejich činností, jejich hospodaření a zejména dopady všeho jmenovaného na veřejné finance jsou aktuálním tématem v čase, kdy je v souvislosti s nastalou globální ekonomickou situací věnována zvýšená pozornost stabilitě a udržitelnosti fungování veřejných rozpočtů jako celku.
Vedoucí práce: Vratislav Izák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses