Studie proveditelnosti - Musil, Jiří (2012)
Diplomová práce se bude zabývat problematikou studie proveditelnosti na základě dostupné literatury. Cílem této diplomové práce je vypracování studie proveditelnosti na vlastní projekt autora a potvrzení nebo vyvrácení výchozí pracovní hypotézy