Studie proveditelnosti - Musil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971-; Dvořák, Jiří (2012)
Diplomová práce se bude zabývat problematikou studie proveditelnosti na základě dostupné literatury. Cílem této diplomové práce je vypracování studie proveditelnosti na vlastní projekt autora a potvrzení nebo vyvrácení výchozí pracovní hypotézy
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Rok obhajoby 2012
Keywords: projektový management; strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; project management; strategic planning; master's theses