Strategické podnikatelské aktivity vybraného podniku - Marek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971-; Šefernová, Dana (2012)
Předmětem diplomové práce s názvem "Strategické podnikatelské aktivity společnosti Outward Bound -- Česká cesta" je tvorba rozvojové strategie společnosti v zájmu zachování dlouhodobé konkurenční výhody. Východiskem práce je strategická analýza vnějšího a vnitřního prostředí. Těžištěm vnitřní analýzy podniku je zkoumání klíčových zdrojů a schopností podniku a jejich vlivu na tvorbu hodnoty společnosti. Na základě zjištěných skutečností práce posuzuje vhodnost uplatňované strategie. Autor navrhuje reformulaci poslání a podnikatelských záměrů pro zvýšení účinnosti využívané strategie. V samém závěru práce pak navrhuje konkrétní strategické cíle dle SMART
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses