Optimalizace nákupního procesu ve společnosti UPC - Krátká, Tereza (2011)
Cílem práce je nalezení prostoru jak nastavit a aplikovat do společnosti UPC Česká republika, s.r.o. novou formu elektronické aukce sloužící pro výběr dodavatele a zavedení nového systému hodnocení dodavatelů. Tyto nástroje by měly vést k optimalizaci celého nákupního procesu společnosti. Současně je věnována pozornost představení metod a technik jak úspěšně řídit vybrané organizační činnosti a je popsán celý nákupní proces, který v současné době společnost UPC využívá.