Optimalizace nákupního procesu ve společnosti UPC - Krátká, Tereza; Plášková, Alena, 1949-; Hofhanslová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem práce je nalezení prostoru jak nastavit a aplikovat do společnosti UPC Česká republika, s.r.o. novou formu elektronické aukce sloužící pro výběr dodavatele a zavedení nového systému hodnocení dodavatelů. Tyto nástroje by měly vést k optimalizaci celého nákupního procesu společnosti. Současně je věnována pozornost představení metod a technik jak úspěšně řídit vybrané organizační činnosti a je popsán celý nákupní proces, který v současné době společnost UPC využívá.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses