Daňové a účetní aspekty neziskových organizací ve školství - Košová, Petra (2011)
Tato diplomová práce se zabývá neziskovými organizacemi ve školství, zaměřena je především na jejich daňové a účetní aspekty. Cílem této práce je popsat systém zdanění a účtování neziskových organizací ve školství, zaměřit se na specifické příklady a zjistit, do jaké míry se liší daňové a účetní aspekty neziskových organizací od podnikatelských subjektů.