Daňové a účetní aspekty neziskových organizací ve školství - Košová, Petra; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato diplomová práce se zabývá neziskovými organizacemi ve školství, zaměřena je především na jejich daňové a účetní aspekty. Cílem této práce je popsat systém zdanění a účtování neziskových organizací ve školství, zaměřit se na specifické příklady a zjistit, do jaké míry se liší daňové a účetní aspekty neziskových organizací od podnikatelských subjektů.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses