Prodejní proces ŠKODA originálních dílů se zaměřením na důležitost korektních dat pro určení jeho potenciálu - Srbecký, Michal (2012)
Cílem diplomové práce je představit prodej originálních dílů společnosti ŠKODA Auto a potvrdit hypotézu, že v současné době jsou data o počtech vozidel značky Škoda na tuzemských silnicích získávána nesprávným způsobem vedoucím k neobjektivním marketingovým analýzám, které slouží jako podklady pro rozhodování. Při potvrzení této hypotézy je požadován návrh nového systému zjišťování těchto dat, který bude schopný provozu v dlouhodobém horizontu. V práci bude nutné specifikovat zdroje dat, jejich plausibilitu, stanovit využitelné informace jako například počty, stáří, modely, motorizace, segmentace a podobně. Ze zjištěných dat bude mým úkolem provést tržní analýzy potenciálu prodeje originálních dílů. Na data získaná novým způsobem je kladen požadavek na jejich vhodné využití pro prodejní účely a práci se zákazníkem