Sociálne siete v komunikačnej stratégii firmy Styllmed - Nováková, Ivana; Lhotáková, Markéta, 1971-; Olšanová, Květa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Táto diplomová práca pojednáva o využití sociálnych sietí v komunikačnej stratégii firmy. Predstavuje najznámejšie a najpoužívanejšie sociálne siete v Česku a na Slovensku. Rovnako tak uvádza základné charakteristiky jednotlivých typov užívetľov. Následne tieto informácie aplikuje na navrhnutie/upravenie komunikačnej stratégie konkrétnej firmy.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses