Analýza výdajů kapitoly státního rozpočtu MPSV v letech 2000 -2010 - Ulip, Jan; Ochrana, František, 1952-; Roženský, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu výdajů kapitoly státního rozpočtu MPSV v letech 2000 až 2010. Sleduje měnící se strukturu těchto výdajů a snaží se odpovědět na otázku, zda má politický cyklus a síla koalic významný vliv na výdaje této kapitoly. Zároveň se zabývá problémem udržitelnosti veřejných financí z pohledu vývoje a objemu dávek plynoucích z dané kapitoly.
Vedoucí práce: František Ochrana
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses