Využití vybraných prvků internetového marketingu v konkrétním specializovaném e-shopu - Pavlíková, Olga (2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou vybraného e-shopu se specializovaných sportovním vybavením. V první kapitole jsou uvedeny důležité pojmy spojené s internet marketingem. Druhá kapitola analyzuje zmiňovaný e-shop, jeho konkurenci a následně je srovnává. Ve třetí kapitole jsou uvedeny návrhy, které by měly vést ke zlepšení pozice na trhu a zvýšit prodejnost nabízeného sortimentu. V závěru práce jsou tyto návrhy zhodnoceny z hlediska toho, jak přispějí ke zvýšení konkurenceschopnosti e-shopu.