Využití vybraných prvků internetového marketingu v konkrétním specializovaném e-shopu - Pavlíková, Olga; Sedláček, Jiří, 1963-; Slaba, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou vybraného e-shopu se specializovaných sportovním vybavením. V první kapitole jsou uvedeny důležité pojmy spojené s internet marketingem. Druhá kapitola analyzuje zmiňovaný e-shop, jeho konkurenci a následně je srovnává. Ve třetí kapitole jsou uvedeny návrhy, které by měly vést ke zlepšení pozice na trhu a zvýšit prodejnost nabízeného sortimentu. V závěru práce jsou tyto návrhy zhodnoceny z hlediska toho, jak přispějí ke zvýšení konkurenceschopnosti e-shopu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses