Exportní strategie firmy B a K systémy s.r.o. na německý trh - Novotná, Hana (2012)
Práce na téma Exportní strategie firmy B a K systémy s.r.o. na německý trh se zabývá charakteristikou firmy B a K systémy s.r.o. a její exportní politikou. Cílem práce je analýza exportní strategie firmy B a K systémy s.r.o. na německý trh a návrh opatření, které by v této oblasti byly efektivní. Práce se opírá o základní charakteristiku firmy a analýzu německého trhu. V závěru práce jsou navržena také kritéria zhodnocení navržených opatření.