Exportní strategie firmy B a K systémy s.r.o. na německý trh - Novotná, Hana; Halík, Jaroslav, 1961-; Augustinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce na téma Exportní strategie firmy B a K systémy s.r.o. na německý trh se zabývá charakteristikou firmy B a K systémy s.r.o. a její exportní politikou. Cílem práce je analýza exportní strategie firmy B a K systémy s.r.o. na německý trh a návrh opatření, které by v této oblasti byly efektivní. Práce se opírá o základní charakteristiku firmy a analýzu německého trhu. V závěru práce jsou navržena také kritéria zhodnocení navržených opatření.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses