Podnikatelský záměr otevření nové restaurace v Ústí nad Labem - Švecová, Lenka; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem diplomové práce je sestavit podnikatelský plán pro otevření restaurace v Ústí nad Labem, tak aby jej bylo možné využít pro případnou realizaci podnikatelského záměru. První část řeší teoretické znalosti práva v podnikání v pohostinském sektoru -- jeho specifika a odlišnosti. Druhá část se zabývá jednotlivými body podnikatelského plánu a jejich obsahem. Obě tyto teoretické části jsou východiskem pro zpracování třetí části, která již pracuje s konkrétními daty. Součástí třetí kapitoly je i provedený marketingový výzkum o spokojenosti spotřebitelů s nabídkou restaurací v Ústí nad Labem.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses