Marketingový plán a jeho tvorba ve společnosti CTY Průmyslová, s.r.o. - Larkina, Svetlana; Procházková, Markéta; Gabor, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Předmětem diplomové práce je vyhledávání informacích potřebných pro sestavení marketingového plánu ve společnosti CTY Průmyslová, s.r.o. Za tímto účelem byla analyzována aktuální situace na trhu kancelářských nemovitostí v Praze. Byly zjištěny používané marketingové nástroje pro projekt Průmyslová Tower a navrhnuta komunikační strategie pro získání zákazníků. První část tvoří kapitoly určující teoretický postup pro tvorbu marketingového plánu. Druhá část je zaměřena na konkrétní společnost s důvodu přípravy nového stavebního projektu s jeho následným jeho uvedením na trh.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses