Analýza systému vzdělávání ve vybrané organizaci - Škrobánková, Barbora (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat stávající systém vzdělávání zaměstnanců společnosti Visteon -- Autopal, s.r.o. Práce obsahuje teoretickou část, která popisuje důležité aspekty vzdělávání a rozvoje pracovníků v organizaci obecně. Praktická část pak analyzuje konkrétní vzdělávací systém společnosti Visteon- Autopal, s.r.o., dále obsahuje návrhy na zlepšení a dotazníkové šetření v této firmě