Analýza systému vzdělávání ve vybrané organizaci - Škrobánková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Ondrová, Eva (2012)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat stávající systém vzdělávání zaměstnanců společnosti Visteon -- Autopal, s.r.o. Práce obsahuje teoretickou část, která popisuje důležité aspekty vzdělávání a rozvoje pracovníků v organizaci obecně. Praktická část pak analyzuje konkrétní vzdělávací systém společnosti Visteon- Autopal, s.r.o., dále obsahuje návrhy na zlepšení a dotazníkové šetření v této firmě
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: personální management; vzdělávání zaměstnanců; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; employee training and education; bachelor's theses