Web jako marketingový nástroj v sektoru B2B - Mikula, Vojtěch; Stříteský, Václav; Česák, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá tématem projektového řízení tvorby internetové prezentace v sektoru B2B. Důraz je kladen na definici teoretického rámce -- popis a stanovení jednotlivých fází projektové přípravy. Kromě procesu návrhu jsou detailně rozebrány faktory ovlivňující úspěšnost a obchodní účinnost navrženého řešení, zejména použitelnost, důvěryhodnost a přesvědčivost. Dále se práce věnuje tématu testování návrhů a to jak na úrovni testování informační architektury, tak i testování wireframů a finálního návrhu. Teoretický rámec je následně použit v druhé části práce, jejímž cílem je definice procesu přípravy návrhu firemní internetové prezentace společnosti působící na B2B trhu.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses