Vnitřní kontrolní systém - Pätnická, Lucie; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem této bakalářské práce je prozkoumat problematiku vnitřního kontrolního systému a poukázat na důsledky jeho selhání. První část práce je zaměřena na vnitřní kontrolní systém a jeho prvky. Druhá část je věnována vnitropodnikovým směrnicím a jako příklad jsou uvedeny vnitřní předpisy jedné nejmenované střední školy. Následující kapitola objasňuje základní pojmy týkající se inventarizace a v poslední kapitole jsou do českého jazyka přeloženy výsledky průzkumu KPMG Profile of a Fraudster Survey 2007, kdy byl zkoumán profil pachatelů vnitřního podvodného jednání.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses