Doplňkové služby utilitních společností jako nástroj retence zákazníků - Koudelka, Martin (2012)
Práce se věnuje problematice využívání doplňkových služeb jako marketingového nástroje utilitních společností po liberalizaci trhů se zemním plynem a elektrickou energií. Cílem práce je na základě analýzy teoretických podkladů a analýzy situace na českém i zahraničních trzích s doplňkovými službami v oblasti utilit navrhnout skladbu doplňkových služeb, která v reálném prostředí zajistí v energetické společnosti loajální zákaznickou základnu.