Doplňkové služby utilitních společností jako nástroj retence zákazníků - Koudelka, Martin; Vávra, Oldřich; Pokorný, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se věnuje problematice využívání doplňkových služeb jako marketingového nástroje utilitních společností po liberalizaci trhů se zemním plynem a elektrickou energií. Cílem práce je na základě analýzy teoretických podkladů a analýzy situace na českém i zahraničních trzích s doplňkovými službami v oblasti utilit navrhnout skladbu doplňkových služeb, která v reálném prostředí zajistí v energetické společnosti loajální zákaznickou základnu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses