Konferencie OSN proti rasizmu a nový antisemitizmus - Jarošová, Eva; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Havlová, Radka, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práca sa zaoberá charakteristikou nového antisemitizmu ako aktuálneho fenoménu medzinárodných vzťahov a hľadaním jeho znakov v posledných dvoch konferenciách OSN proti rasizmu. Cieľom práce tak bolo dokázať prítomnosť nového antisemitizmu na pôde inštitucionalizovaných medzinárodných vzťahov.
Vedoucí práce: Štěpánka Zemanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses