Analýza a návrh úprav metodických pokynů OP LZZ pro oblast veřejných zakázek - Švec, Petr; Švecová, Lenka; Vrbová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem práce je formulovat návrhy na změnu metodických pokynů vydávaných Operačním programem Lidské zdroje a zaměstnanost. Jejich obsah je založen na analýze rozhodovacích situací, kterými musí zadavatelé podpoření z programu projít, aby vybrali správného dodavatele. V práci jsou vysvětleny metody vícekriteriálního rozhodování, které jsou vhodné k použití ve veřejných zakázkách. Dále jsou popsány náležitosti, jejichž splnění je podmínkou vytvoření správného souboru hodnotících kritérií. Prostor je věnován popisu zákona o veřejných zakázkách a změnám, které přinesla jeho nedávná novela. Praktická část obsahuje dotazníkové šetření provedené mezi programem podpořenými zadavateli, které se týká jejich přístupu k organizaci výběrových řízení a práce s informacemi. V poslední části jsou popsány autorem navrhované změny.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses