Business Intelligence - Strejčková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jelínek, Jiří, 1966-; Voráček, Jan (2012)
Diplomová práce se zabývá problematikou Business Intelligence, zaměřuje se na nástroje používané při analýze a prezentaci dat. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována charakteristice principu, popisu komponent architektury a prezentačních technik. Tato práce si klade za cíl navrhnout vhodné analytické nástroje a grafické rozhraní systému BI pro střední a malý podnik. Na konkrétním příkladu demonstruji využití vybraných nástrojů
Vedoucí práce: Jiří Jelínek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: business intelligence; prezentace informací; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business intelligence; presentation of information; master's theses