Podnikatelský plán – modernizace tenisového areálu - Moravec, Martin (2012)
Předmětem diplomové práce "Podnikatelský plán -- modernizace tenisového areálu" je vypracování podnikatelského plánu na rekonstrukci současného tenisového areálu. V teoretické části práce popisuji specifika malých a středních podniků, jejich význam. Shrnuji hlavní náležitosti tvorby podnikatelského plánu, uvádím jeho strukturu. V praktické části práce aplikuji získané znalosti na konkrétní příklad tenisového areálu. Popisuji jeho současnou situaci a možná řešení. Závěrem analyzuji očekávanou rentabilitu a dopad na sportovní činnost.