Podnikatelský plán – modernizace tenisového areálu - Moravec, Martin; Kešner, Martin; Michálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Předmětem diplomové práce "Podnikatelský plán -- modernizace tenisového areálu" je vypracování podnikatelského plánu na rekonstrukci současného tenisového areálu. V teoretické části práce popisuji specifika malých a středních podniků, jejich význam. Shrnuji hlavní náležitosti tvorby podnikatelského plánu, uvádím jeho strukturu. V praktické části práce aplikuji získané znalosti na konkrétní příklad tenisového areálu. Popisuji jeho současnou situaci a možná řešení. Závěrem analyzuji očekávanou rentabilitu a dopad na sportovní činnost.
Vedoucí práce: Martin Kešner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses