Faktory konkurenceschopnosti malé firmy - Bouša, Petr; Srpová, Jitka, 1957-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se soustředí na analýzu faktorů konkurenceshopnosti malé firmy v prostředí české a evropské ekonomiky. Teoretická část představuje možné typy přístupů a analýz v oblasti managementu, marketingu, personálního a finančního řízení. Praktická část demonstruje aplikaci teoretických poznatků na konkrétní firmě, mikropodniku, IMPORTO Drive s.r.o. zabývající se nákupem a prodejem nových vozidel v EU. Cílem práce je navrhnout vhodná opatření zajišťující dlouhodobý rozvoj analyzované společnosti s ohledem na naplnění její vize. Přínosem práce by také mohla být inspirace pro budoucí podnikatele.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses