Podnikatelský plán - studio Bikram Yoga - Líbenek, Petr (2012)
Diplomová práce je zároveň oficiálně vypracovanou žádostí o dotaci z Regionálního operačního programu (ROP) Jihozápad na projekt studio Bikram Yoga České Budějovice. Teoretická část upřesňuje zásady podnikatelského plánu a termíny týkající se žádosti o dotaci. Praktická část je pak samotná žádost o dotaci.