Podnikatelský plán - studio Bikram Yoga - Líbenek, Petr; Svobodová, Ivana, 1969-; Zloch, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce je zároveň oficiálně vypracovanou žádostí o dotaci z Regionálního operačního programu (ROP) Jihozápad na projekt studio Bikram Yoga České Budějovice. Teoretická část upřesňuje zásady podnikatelského plánu a termíny týkající se žádosti o dotaci. Praktická část je pak samotná žádost o dotaci.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses