Podnikatelský plán vzdělávací agentury - Sahalau, Ilya (2011)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro existující vzdělávací agenturu, která připravuje větší investiční akci (nákup vlastních kanceláři v Praze) a chce si ověřit reálnost a životaschopnost tohoto podnikatelského záměru. Součástí této práce je propočet efektivnosti této investiční akce a posouzení jejího vlivu na ekonomiku celé firmy. K tomuto účelu budou využity nástroje podnikatelského plánu. V závěru diplomové práce budou shrnuty výsledky porovnání koupě a pronájmu kancelářských prostor s doporučením pro firmu, jak postupovat dál. Veškerá informace uvedená v tomto podnikatelském plánu, jakož i grafická vyobrazení, loga a schémata jsou považovány za důvěrné. Jejich kopírování, šíření nebo předávání třetím osobám je podmíněno písemným souhlasem autora tohoto dokumentu.