Analýza informací při sázení na sportovní události - Zayml, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Randl, Milan (2012)
Cílem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s rozšířenými informacemi sázkařského průmyslu. Práce se v teoretické části zaměřuje především na teorii pravděpodobnosti, herní plán kursových sázek a sázkařské strategie. Pojednává o rozdílech mezi kamenným a internetovým sázením a budou vysvětleny pojmy jako asijský handicap, manipulační poplatek, bookmaker a mnoho dalších, které se sportovního sázení týkají. V praktické části bude provedena analýza znalostí sázkařského průmyslu mezi studenty Vysoké školy ekonomické v Praze, Fakulty managementu v Jindřichově Hradci.
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: pravděpodobnost; sázkové hry; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; probability; betting; bachelor's theses