Komparace běžných účtů na základě vynaložených bankovních poplatků - Drbalová, Klára (2012)
Diplomová práce bude v teoretické části věnována bankovnictví v České republice a běžnému účtu jako produktu a službám, které jsou s ním spojené. Praktická část bude zaměřena na výběr několika bankovních subjektů a popisu jejich nabídky účtů. Budou vybrány tři segmenty klientů a určen hypotetický typizovaný klient z každého segmentu. Cílem práce je porovnání běžných účtů a výběr nejvhodnější varianty.