Komparace běžných účtů na základě vynaložených bankovních poplatků - Drbalová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Houšková, Lenka (2012)
Diplomová práce bude v teoretické části věnována bankovnictví v České republice a běžnému účtu jako produktu a službám, které jsou s ním spojené. Praktická část bude zaměřena na výběr několika bankovních subjektů a popisu jejich nabídky účtů. Budou vybrány tři segmenty klientů a určen hypotetický typizovaný klient z každého segmentu. Cílem práce je porovnání běžných účtů a výběr nejvhodnější varianty.
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: bankovní služby; bankovní účty; bankovní poplatky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; bank services; bank accounts; bank fees; master's theses