Vnitřní účetní předpisy dané firmy - Žemličková, Kateřina; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Cardová, Zdena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce "Vnitřní účetní předpisy dané firmy" se zabývá problematikou vnitropodnikových účetních směrnic, a to jak z teoretického, tak i praktického hlediska. Teoretická část se zaměřuje na oblast účtového rozvrhu, podpisových vzorů, oběhu účetních dokladů, odpisového plánu, zásob, kursových rozdílů, inventarizace, tvorby a používání rezerv, tvorby a používání opravných položek a časové rozlišení. Praktická část se zabývá interními účetními předpisy konkrétní firmy. Cílem práce je analýza stávajících norem této firmy, případně i návrh jejich změny, úpravy, dopracování nebo vytvoření vnitropodnikových účetních předpisů.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses