Dopad důchodové reformy na veřejné a komerční pojištění - Vojtíšková, Kristýna; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cílem mé diplomové práce s názvem "Dopad důchodové reformy na veřejné a komerční pojištění" je především zhodnocení současného stavu veřejného pojištění, jehož součástí je sociální pojištění, jakožto první pilíř důchodového systému, hodnocení zbylých dvou pilířů a reformy s ním spojené. Přiblížím vám fungování systému veřejného zdravotního pojištění a možnosti komerčního pojištění. Taky se jako čtenář dozvíte určité zákulisní informace fungování zdravotnického zařízení. Ve výsledku shrnu dopady reformy a pokusím se je zhodnotit.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses