Analýza pojištění obchodně dopravní společnosti - Chudá, Klára; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Diplomová práce na téma "Analýza pojištění obchodně dopravní společnosti" pojednává o pojistných produktech týkajících se automobilové dopravy a přepravy. Zabývá se analýzou stávajících pojistných produktů, které konkrétní analyzovaná společnost využívá při své činnosti a zajišťuje se jimi pro případ nenadálých pojistných událostí. Speciálně se jedná o analýzu pojištění odpovědnosti z provozu vozidla na pozemních komunikacích, havarijního pojištění vozidel, pojištění odpovědnosti dopravce a pojištění právní ochrany. Práce se zaměřuje na charakteristiku a význam pojištění v oblasti silniční nákladní dopravy a poskytuje tak komplexní pohled na pojistné produkty vhodné, potřebné a účelné pro firmu s takovýmto charakterem podnikání.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses