Hodnocení finančního zdraví podniku XY/ Assessment of financial health of enterprise XY - Rondzíková, Martina; Míková, Marie, 1953-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením finančního zdraví podniku v letech 2006 až 2010. Sledovaným podnikem je společnost s ručením omezeným v Pardubickém kraji. Výsledkem práce je provedení externí finanční analýzy zvolené společnosti a aplikace bonitních a bankrotních modelů. Teoretická část je zaměřena na obecnou charakteristiku finančního zdraví, finanční analýzy a bonitních a bankrotních modelů. Praktická část se zabývá analýzou podniku. Tato analýza je zaměřena na rozbor účetních výkazů, poměrových ukazatelů a v neposlední řadě na aplikaci bonitních a bankrotních modelů.
Vedoucí práce: Marie Míková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses