Faktory zvyšování konkurenceschopnosti malého podniku - Kubíčková, Klára; Habrmanová, Blanka; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je analýza faktorů zvyšování konkurenceschopnosti malého podniku, aplikovaná na konkrétní firmu. V teoretické části jsou vymezeny základní charakteristiky "malých a středních podniků" a faktory konkurenceschopnosti, které jsou rozděleny do čtyř základních oblastí podnikového řízení -- managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů a finančního řízení. Část praktická se věnuje teoretickým poznatkům aplikovaným na společnost "FCC průmyslové systémy s.r.o.". Výsledkem analýzy podniku je navržení souboru doporučení, která povedou ke zvýšení jeho konkurenceschopnosti.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses