Ekonomická analýza zimního sportovního střediska - Andělová, Irena; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je provedení komplexní ekonomické analýzy společnosti, která provozuje multifunkční sportovní středisko, a odhalení jejích specifik a zhodnocení konkurenceschopnosti. V práci je analyzována společnost Ski Pec a.s. K dosažení cíle vedou tři úkoly: představení marketingového mixu a porovnání s vybranými konkurenčními podniky, určení silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb společnosti prostřednictvím SWOT analýzy, posouzení finanční situace podniku pomocí finanční analýzy a komparace hlavních ukazatelů finanční analýzy s vybranými konkurenty.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses